Veelgestelde vragen

1. Is de toegang gratis?

Ja. Zowel de speeltuin als de boerderij zijn tijdens openingstijden gratis te bezoeken. In het theehuis worden tegen lage prijs diverse dranken en verpakte snacks verkocht. 

2. Organiseren jullie kinderfeestjes?

Nee. Vanwege onze capaciteit aan ruimte en aan vrijwilligers organiseren wij dit niet. Iedereen is welkom om bij ons een feestje te vieren. Je kan dan bij ons consumpties van het theehuis afnemen wanneer daar een medewerker aanwezig is. Eigen meegebrachte consumpties zijn toegestaan, al waarderen we dan wel een donatie in de fooienpot. Na afloop dien je zelf alles weer op te ruimen. Plastic versieringen zijn niet toegestaan.  

3. Verhuren jullie ook een zaal / ruimte?  

Nee. Wij hebben momenteel 1 binnenruimte die toegankelijk is voor onze bezoekers, onze vrijwilligers en de Golden Raand. Het is niet mogelijk een eigen ruimte te boeken voor een feestje. Bij mooi weer staan er altijd voldoende picknicktafels in de weide bij de speeltuin. 

4. Ik heb een huisdier over, willen jullie voor hem zorgen?

Nee. Wij hebben een dierbeleid waarmee we zorgen dat we niet teveel dieren op de boerderij hebben. Ook hebben al onze dieren waar nodig de juiste intentingen gekregen.  Ter bescherming van de gezondheid van onze dieren nemen we geen dieren van particulieren aan. 

5. Mag ik mijn hond meenemen?

Nee. Voor de veiligheid van onze bezoekers, dieren en vrijwilligers is dat niet mogelijk. Zie hiervoor ook de huisregels.

6. Wat zijn de openingstijden?

De Beestenborg is 7 dagen per week geopend;

maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.30 uur

zaterdag en zondag: 10.00 - 16.30 uur

(In de wintermaanden sluiten wij wanneer het donker wordt)

Op feestdagen zijn wij gesloten. Het kan ook zijn dat we helaas moeten sluiten wanneer we niet voldoende vrijwilligers hebben. Er is wel altijd iemand aanwezig om voor de dieren te zorgen. 

7. Kan ik pony rijden?

Momenteel niet. Wij hebben hier nu niet voldoende begeleiders voor. Af en toe organiseren wij een pony middag. Hou hiervoor onze socials in de gaten.